PTT Kpss'siz 2018/1 5 bin personel alımı için yeni bir gelişme daha yaşandı.

Bilindiği gibi 2018 yılında PTT (Posta, Telgraf ve Telefon A.Ş.) tarafından idari Sözleşme statüde 5 bin memur alım ilanı açıklandı. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ekşi, yaptığı açıklamalarda 2023 yılına kadar 55 bin memur alımı yapılacağını duyurmuştu. Adaylar 2019 yılında kaç kişi alınacağını merak ederken, Şubat ayına gelinmesine rağmen henüz resmi bir takvim ve alınacak kişi sayısı açıklanmadı. 2018 yılında yapılan sınavın zorluk derecesinin fazla olması nedeniyle bazı kadrolarda boş kontenjanlar oluştu. Kurum İdari Kurulunda gündeme gelen bu konu hakkında rapor imzalandı. PTT İdari Kurulunda, boş kalan kontenjanlar için yeni alım ilanı açıklanacağı kesinleşti. 

İdari Kuruldan açıklanan raporda boş kalan pozisyonların doldurulması için 2019 yılında personel alımı ilanına çıkılması planlandığı belirtildi.

Gişe ve Büro Görevlisi, dağıtıcı, postacı, avukat, uzman yardımcısı, kadrolarında 55 bin personel alım ilanlarından kalan kontenjanlar için ise 2019 yılında yen ilanların açıklanması bekleniyor. 5 bin kişilik yeni açıklanması tahmin edilen alımlar için gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir, sosyal medya hesaplarından bizi takip edebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim