PTT genel müdürlüğüne personel alımı ve 2023 hedefleri açıklaması geldi

PTT Posta, Telgraf ve Telefon A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik Afyonkarahisar'da yönetim ve değerlendirme toplantısında konuştu. Burada 2019 yılı hedefleri ile 2023 yılı hedeflerini değerlendiren Bozgeyik, PTT'ye beklenen kpss şartı olmadan personel alımları ile ilgili yaptığı değerlendirmeleri aktarmak istiyoruz. Bilindiği gibi 2018 yılında PTT taşra ve merkez teşkilatlarında dağıtıcı, gişe görevlisi, uzman yardımcısı, avukat kadrolarında 5 bin kişisinin istihdamı yapıldı. Adaylar sonuçların açıklanmasının ardından bir yıl içerisinde göreve çağırılacaklar.

PTT 55 BİN PERSONEL ALIMI 

PTT A.Ş. 2023 hedefleri kapsamında personel sayısının 100 Bin'e çıkartılması için 55 Bin memur alınacağı belirtilmişti. 2019 yılında bu alımlar için yeni ilanlar bekleniyor. Şubat ayının gelmesine rağmen henüz yeni ilanların açıklanmaması üzerine Genel Müdür Kenan Bozgeyik'in yapacağı açıklamalara gözler çevrildi. İlk kez yapılan açıklamada, 2023 hedefleri arasında 100 bin personel ve 15 bin iş yerine ulaşılacak açıklaması yapıldı. PTT matik sayısının 5 Bin'e çıkartılacağı , Mobil PTT sayısının arttırılacağı ve Türkiye kart'ın 30 şehirde yaygınlaştırılacağı belirtildi. 2019 yılında kaç kişi alınacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim