Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) bilindiği üzere geçtiğimiz dönemlerde toplam 2 bin 500 kişilik memur personel alımı gerçekleştirmişti. Adaylar bu sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ile beklerken sonun da konu hakkında duyuru yapıldı.

Açıklama Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Genel Müdürü Yardımcısı tarafından yapıldı. 2 bin 500 kişilik personel alımı için düzenlenen sınavların tamamlandığını duyuran Gürbüz Akbulut 2 bin 500 kişilik alımın sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu.

BAYRAMDAN SONRA...

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut 2 bin 500 memur personel alımı sonuçlarının Ramazan Bayramından sonra ilan edileceği ve adayların ilgili şubelerde işbaşı yapacaklarını belirtti. Yıl sonuna kadar toplam 5 bin kişilik alımın yapılacağı belirtilirken diğer ilanın da yayınlanacağı duyuruldu.

2 BİN 500 MEMUR DAHA ALINACAK

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut yaptığı açıklamasında yıl sonuna kadar toplam 5 bin kişilik alımın yapılacağını ve Ramazan Bayramından sonra 2 bin 500 kişilik alım sonuçlarının açıklanması ile 2 bin 500 kişilik daha memur alımının ise yılın ikinci  yarısından sonra açıklanacağını duyurdu. Buna göre PTT 2 bin 500 memur alımının Haziran ayından sonra kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim