Ülkemizin en önde gelen kurumlarından bir tanesi olarak bilinmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bilindiği üzere aralıkla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup Türkiye'nin dört bir yanına vermiş olduğu yaygın acenteleri için de acente sahipleri büro memuru alımı gerçekleştirebilmektedir. Büro memuru alımı ilanları kariyer sayfaları aracılığı ile yayımlanmakta olup iki hafta önce PTT acentesi aracılığı ile yayımlanan büro memuru alımına adaylar yoğun rağbet gösterirken rekor başvuru yaptı ve halen de başvurular devam ediyor. Peki adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir, nasıl müracaat edilir? Tüm detayları açıklıyoruz.

Aranan Şartlar Nelerdir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT acentesine büro memuru alımında adaylardan özel nitelikler aranmıyor fakat "PTT Acentemizde Büro memuru olarak çalışacak personel alınacaktır. Acentemiz 24 saat açıktır. Gece vardiyası vardır. Acentemiz Edirne Gişelerdeki Karayolları Binasındadır. Ulaşım kendi aracınızla olacaktır. Yakıt ücreti verilecektir. Sadece Edirne’de ikamet edenler başvurabilir." ifadeleri kullanılarak kimlerin müracaat edeceği detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Acentenin olduğu yere ulaşım problemi olduğu için başvuru yapacak olanların mutlaka özel araçları olmalıdır.

Nasıl Müracaat Edilir?

PTT'nin özel acentesinde büro memuru olarak görev yapmak isteyenlerin başvurularını yapmak için hemen aşağıda yer almakta olan linki takip etmeleri ve şartları uyum sağlıyorsa müracaat etmeleri gerekmtedir. İş veren başvuruları almakta olup uygun olan adaylar dönüş yaparak işe başlamalarını sağlayacaktır.

https://bit.ly/38UBtop