PTT A.Ş. 2018/1 personel alımlarında yazılı sınav sonuçları açıklandı ve adayların sözlü sınav ile psikometrik inceleme testi sonuçları için yeni duyurular açıklandı.

PTT'ye yapılacak memur alımları için PTT Genel Müdürü Kenan BOZGEYİK yapmış olduğu açıklamalarda 5 yıl içerisinde 55 bin personel alımı yapılacağını ve personel sayısını 100 Bine çıkartacaklarını belirtmişti. Genel Müdür Bozgeyik: "Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız." açıklamasını yapmıştı.

PTT MEMUR ALIMI;

Geçtiğimiz günlerde PTT iştiraki pttEM teknoloji ve elektrik hizmetleri A.Ş. 3 farklı kadroda bilişim personeli alımı ilanı açıklandı. Grafik tasarımcı, E-ticaret sorumlusu, PHP Developer kadrolarındaki personel ilanlarına erişmek için tıklayın

PTT farklı kadrolardaki alımlar için 2019 yılında yeni ilanların açıklanmasını beklemekteyiz. Yapılacak alımlarda gişe ve büro görevlisi, postacı, mühendis, uzman yardımcısı kadrolarında alımların yapılması beklenmekte. İlanların ne zaman açıklanacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İşin olsa ekibi olarak yeni gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim