PTT 2018 yılında bir çok kadroda idari sözleşmeli personel alımı yaptı. Adaylar sonuçların açıklanmasının ardından 1 yıl içerisinde göreve başlatılacakları belirtildi. PTT (Posta Telgraf ve Telefon kurumu) 2018 yılı idari sözleşmeli personel alımları ile 55 Bin memur alımı nasıl bir yol izleneceğini ve yeni personel alımlar için 2019 yılında ne kadar memur alınacağını dair yeni açıklama yaptı.

PTT gişe memuru, dağıtıcı, uzman, avukat kadrolarında personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların gözü PTT'den gelecek yeni ilanlarda. 2019 yılı Şubat ayına girdiğimiz bu günlerde henüz ilanların açıklanmaması hakkında adaylar yeni açıklama yapılmasını beklemekte. Buna göre PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik açıklama yaptı.

Açıklamada 55 Bin personel alımları zaman yayılarak ilan edilecek. İlerleyen günlerde yeni memur alım ilanlarının açıklanacağı müjdesi geldi. Fakat ne kadar kişi alınacağı henüz belli değildi. Diğer merak edilen konulardan bir tanesi de 5 Bin alımda kazanan adaylarına ne zaman göreve başlayacakları oldu. Genel Müdür Bozgeyik göreve başlama tarihlerinin ilanlarda açıklamada belirtildiğini aktardı. Adaylar idari sözleşmeli personel istihdamlarında gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz. İşin olsa sosyal medya sitelerinden takip etmeyi ve mobil uygulamalarını indirmeyi unutmayın.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA