Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT), kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçtiğimiz günlerde 500 sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı. Alınacak olan adaylar gişe memuru ve büro memuru kadroları için lisans mezunu dağıtıcı kadroları için ise önlisans mezunu olması gerekmekteydi.

Geçtiğimiz hafta PTT'nin sözleşmeli personel alım ilanına binlerce aday başvuru yaptı. Sonuçların ne zaman açıklanacağı ve mülakat tarihleri ile mülakata kimlerin katılacağına ilişkin duyurunun yapılması beklenirken. Sonunda beklenen açıklama geldi. PTT 500 personel alımı başvuru sonuçlarını duyurdu.

İsim Listeleri Yayımlandı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) sözleşmeli 500 personel alım başvuruları PTT'nin insan kaynakları sitesi aracılığı ile kabul edildi. Başvuruların yapılması ile mülakatlara girecek adaylar isim listesinin yayımlanmasını beklemişti.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) resmi internet sitesi aracılığı ile mülakat listesini ve en düşükı, en yüksek puan listesini yayımladı.
Peki Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT)'nin alım yapacağı 500 kişilik personel ilanına hangi adaylar mülakatlara girmeye hak kazandı. Hangi adaylar mülakatlara hangi tarihte girecek? PTT'nin ilan etmiş olduğu mülakat listesini öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/hmaigS
Editör: TE Bilisim