Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT 5 Bin idari sözleşmeli memur alımı yazılı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu!

PTT Destek Hattı üzerinden sosyal medyada yapılan bir açıklamaya göre PTT 5 Bin memur alımı yazılı sonuçlarının 20 Eylül 2018 tarihinde açıklanacağı belirtildi.  Bilindiği gibi adayların bazı kadrolarda 60 puan ve üzeri puan almış olmaları, bazı kadrolar için ise 70 ve üzeri puan almaları ile sınavı kazanmış olacaklar. 

2018/1 PTT A.Ş. personel alımında Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı kadrolarındaki alımlarda yazılı sınav sonucuna göre en yüksek puandan başlanarak kazanan adaylar belirlenerek atama yapılacak. Atama yapılacak kadro sayısının 2 katı kadar yedek aday belirlenecek. Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker alımları için ise KPSS sıralamasına göre atama yapılacak ve atama yapılacak kadro sayısı kadar yedek aday belirlenecek.

Yazılı sınav sonuçları ve sözlü sınav sonuçlar PTT internet sitesi üzerinden açıklanacak. Sınav sonuçlarına itirazlar için 7 gün süre verilecek. İtiraza ilişkin hususlar yazılı sınav sonuçları ile birlikte ilan edilecek. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim