PTT personel alımı için yeni bir açıklama geldi. 2018/1 alımlarında eksik kalan kadrolar için geçtiğimiz günlerde yedek duyurusu açıklanmıştı. Gişe ve Büro görevlisi kadrosundaki adaylar için test sonuçları belli oldu.

Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. 2019 yılı 5 bin personel alımı yapılıp yapmayacağı merakla beklenen konular arasında yer alıyor. Uzman yardımcısı, avukat, dağıtıcı, gişe büro personeli kadrolarında kpss olmadan istihdamlar sağlayan PTT'nin resmi internet sitesinde son dakika bir duyuru açıklandı. PTT İnsan kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 5 bin personeli alımında Gişe ve Büro personeli kadroları için yedek adaylara yapılan gazi üniversitesi tarafından psikometrik incelemesi sonuçları belli oldu.

Sigortacılık, pazarlama, lojistik, bankacılık alanında büro personellerinin yedek sıralamasına göre Gazi Üniversitesi tarafından psikometrik test incelemesinde başarı olan adaylar atanma şartlarının taşıyıp taşımadıklarının belirlenmesi için istenilen belgeleri teslime etmeleri istenildi. Belge teslimi için son gün açıklandı.

BELGE TESLİM ETMEK İÇİN SON GÜN;

PTT istenilen evrakların 31 temmuz tarihinde mesai saati bitimine kadar PTT baş müdürlüklerine İnsan kaynakları birimlerine teslim etmeleri gerektiği belirtildi. Teslim yapmayan adayların atanma işlemleri yapılamayacağı ifade edildi.

PART TİME PERSONEL ALIMI;

Ayrıca PTT iştiraklerinde ve acentelerinde de personel alımları devam ediyor. Buna göre  Edirne ilinde PTT Otoyol HGS Acentesi bünyesinde part time olarak yeni personeller istihdam edilecek. Adayların başvurularda İngilizce, Bulgarca yabancı dil şartı ile 10 parmak klavye şartı bulunuyor. Detaylar için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim