Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT bilindiği üzere farklı kadrolar için toplam 5 bin kişilik memur alımı gerçekleştirecek olup başvurular 21 Mayıs 2018 saat: 23.59'a kadar devam edecektir.

Dün yaptığımız haber ile PTT'nin 5 bin memur atamasına rekor başvuru yapıldığını ve toplam başvuru sayısının kaç olduğunu duyurmuştuk. Eğer sizlerde PTT'nin 5 bin memur alımına kaç kişinin başvuru yaptığını merak ediyorsanız hemen ilgili haber linkine tıklayarak diğer sayfaya yönlenebilirsiniz.

ÜCRETLER HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin insan kaynakları bölümü aracılığı ile yeni bir duyuru yapıldı. Peki duyuruda neler söylendi? Buna göre yapılan açıklama da PTT 2018/1 atamasına başvuru yapan adaylar için yanlış T.C. kimlik numarası beyan ederek başvurusunu yapıp ödemesini gerçekleştiren ya da nitelikleri uymadığı halde başvuru yapıp ödemesini yapan adayların tespit edileceği ve bu adayların PTT'ye ödemiş oldukları sınav ücretinin iade edileceği belirtildi. Fakat iade süreci hakkında bilgi paylaşılmazken yakın zaman içerisinde PTT aracılığı ile ödemelerin iade edilmesi durumu hakkında yeni bir duyurunun daha kamuoyuna yapılacağı belirtildi.

Editör: TE Bilisim