Geçtiğimiz ay açıklanan sınav sonuçlarının ardından adayların merakla beklediği 5 bin personel alımının, itiraz başvurularının ardından; kesin sınav sonuçları PTT resmi web adresi üzerinden kamuoyuna duyuruldu.

İlgili sınavlara başvuruda bulunan ve kesin sınav sonuçlarını merak eden adaylar, sonuçlarına PTT İnsan Kaynakları web adresi üzerinden ulaşabilirler.

Sözlü mülakat tarihleri de netlik kazandı

PTT 2018/1 5 bin personel alımı kesin sınav sonuçlarının açıklanmasıyla beraber, adayların sözlü mülakatlarına ilişkin sorular da yanıt buldu. Kesin sınav sonuçları açıklanan ve sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adayların; sözlü mülakat tarihleri ve yerleri de netlik kazandı. Farklı sınav merkezleri üzerinde uygulanacak sözlü mülakatlar sonrasında adayların, resmi değerlendirme süreçleri ve soruşturmaları tamamlanacak ve ilgili pozisyonlara yerleştirme işlemleri başlayacak.

Kamuya yapılacak tüm memur alımlarından ve sınav sonuçlarından haberdar olmak için iOS ve Android uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama marketlerinden indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

SONUÇ EKRANI