Posta, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Boş bulunan kadroların doldurulması için sıklıkla ilanlar yayımlanmakta olup PTT en son personel alımını sözleşmeli statüsünde Nisan 2016 tarihinde yaptı. O tarihten bu yana her hangi bir personel alım ilanı yayımlanmadı ve PTT personel alımı yapmadı. PTT bilinen ve sevilen bir kurum olduğu için adaylar tarafından yayımlanan ilanları dikkat ile takip edilmektedir. 2017 yılında Posta, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'nin personel alımı yapıp yapmayacağı ve yapacaksa ne zaman yapacağı soruları merak ile beklenmektedir.

PTT Personel Alım

Posta, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 2017 yılı içerisinde personel alımı yapacak mı? Yapacaksa ne zaman yapacak? Bu konu da PTT yetkililerinden her hangi bir açıklama gelmedi ancak PTT'nin 2017 yılı içerisinde personel alımı yapması bekleniyor.

Şu an için alımların ne zaman yapılacağı konusunda da bilgi yok. PTT genel olarak personel alım ilanlarını resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Şu anda duyuru bulunmadığı için net bir tarih verilmemektedir. Yeni bir tarih verildiğinde sizlere bunu PTT personel alımı başlığı ile yayımlayacağız.
Editör: TE Bilisim