PTT'nin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan açıklamasına göre 2017 yılında 2 bin 500 memur alımı yapması bekleniyordu ancak PTT tarafından yapılan açıklama ile sayının 5 bine çıkarıldığı duyuruldu. Buna göre PTT 2017 yılında toplam 2 bin 500 memur alımı yapmış olacak.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklama ile PTT'nin 2017 yılında 2 bin 500 memur ataması daha yapacakları belirtildi. 2017 yılında toplam 5 bin kişilik atama yapılmış olacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklama ile 2 bin 500 kişilik memur atamasının daha yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre alımların yine dağıtıcı, büro memuru ve gişe memuru kadroları için yapılması beklenmektedir. Önce ki alımlarda dağıtıcı kadrosu için belirlenmiş önlisans bölümleri ve gişe, büro memuru kadroları için ise belirlenmiş lisans bölümlerinden mezun olunması isteniyordu.

ATAMA İZNİ ALINDI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklama da gerekli izinlerin alındığı ve 2017 yılı sonuna kadar toplam 2 bin 500 kişilik memur ataması yapacakları duyuruldu. PTT memur ataması ilanı yayımlandığında sizlere bilgi vereceğiz.

PTT 2 BİN 500 MEMUR ALACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ
MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ