Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) bilindiği üzere açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. PTT personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve PTT insan kaynakları, Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

PTT tarafından bugün adaylara önemli bir personel alımı açıklaması yapıldı ve adaylara dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarı verildi. Peki PTT personel alımı açıklaması nedir?

İTİBAR ETMEYİN AÇIKLAMASI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) tarafından yapılan açıklama da bazı kişi ve kişilerin asılsız personel alımı veya atama yazıları hazırlayarak vatandaşı kandırdığı, onlardan para veya maddi değeri olan bir şey talep ederek onları gerekli kadrolara yerleştirileceği vaatleri verildiği belirtildi.

PTT personel alımı ve atamaların kurum tarafından hazırlanarak ilanların Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu ve adayların bu gibi sahte atama yazılarına itibar etmeyerek kendilerine iş garantisi sunup karşılığında para isteyen kişi veya kişilere adayların inanmaması gerektiği konusunda uyarı yapıldı.

PARA TALEP EDENLERE İNANMAYIN

PTT bünyesinde iş garantisi sunarak memur olmak isteyen adaylardan para talep edenlere adayların inanmaması gerektiği konusunda PTT'den önemli bir açıklama yapıldı. İşin Olsa olarak PTT bünyesinde istihdam etmekte olan adayların bu gibi konularda mağdur olmamak için dikkatli olmaya çağırmaktayız. Kamu ve özel sektör ilanlarını İşin Olsa sitemiz aracılığı ile takip edebilirsiniz.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim