Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde ki Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi açık pozisyonları için memur personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Son Dakika: PTT 2 BİN 500 MEMUR ALIMI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan PTT'nin 2017 yılı içerisinde toplam 2 bin 500 kişilik memur personel alımı yapacağı duyurulmuştu. PTT ilk alımda 500 kişilik ve ikinci alımda bin 750 kişilik memur personel alımı gerçekleştirdi. Şu ana kadar PTT toplam 2 bin 250 kişilik personel alımını gerçekleştirdi ve 2 bin 500 kişilik personel alımının tamamlanması için 250 kişilik personel alımının daha yapılması bekleniyor.

250 MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK

PTT'nin bu sene 2 bin 500 kişilik alım yapması beklenmekte ve şu ana kadar 2 bin 250 kişilik alımın yapıldığı biliniyor. Buna göre alım sayısının tamamlanması için PTT'nin 250 kişilik daha alım yapması beklenmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

Şu an için PTT'nin 250 kişilik alımı ne zaman yapacağı bilinmiyor ancak diğer alımlar yakın zamanlar içerisinde yapıldığı için 250 kişilik memur alımının ilerleyen aylarda yapılması beklenmektedir. Buna göre Temmuz - Ağustos aylarında da yine alım ilanı çıkabilir. Alımların her zaman olduğu gibi dağıtıcı, büro memuru ve gişe memuru pozisyonları için gerçekleştirilmesi bekleniyor. PTT ilanları yayımlandıkça sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim