Ülkemizde bilindiği üzere her sene çok sayıda polis memuru ve askeri personel alımları gerçekleştirilmektedir. İlgili alımlar Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ya da Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı kuvvet komutanlıkları tarafından yapılmaktadır.

Polis ve asker alımlarında bilindiği üzere belirli bir yaş şartı aranmakta olup adayın belirlenen bu yaşı aşmamış olmasına dikkat edilmektedir. Genel olarak yaş şartı 27 ile 28 arasında değişkenlik göstermekte olup adaylar polis alımı ve asker alımında yaş şartının esnetilmesini talep etmektedir.

YAŞ ŞARTI ESNETİLSİN İSTENİYOR!

Adaylar tarafından İşin Olsa ekibimize gelen yoğun istek üzerine bu özel içeriği sizler için hazırladık. Buna göre adaylarımız yaş şartının esnetilmesini talep ediyor. Özellikle İşin Olsa ekibi olarak çıkartmış olduğumuz polis alımı ve askeri personel alımlarının altından yüzlerce aday yorumlar yaparak yaş şartının yükseltilmesini istemektedir.

Buna göre adaylarımızın talepleri yaş şartının en az 35'e kadar yükseltilmesidir. Yaş şartının Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı kuvvet komutanlıkları tarafından esnetilmesi talep ediliyor. Buna göre pek çok sosyal ağ üzerinden de adaylar imza kampanyaları yaparak seslerini duyurmaya çalışmaktadır. Yakın zamanda yaş şartının yükseltilip, yükseltilmeyeceği konusu üzerine ilgili makamlardan da açıklamanın yapılabileceği ön görülmektedir.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim