Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün akşam yayımlanan duyuru da 21. dönem POMEM alımına 13 bin polis alınacağı belirtildi. 13 bin polis alınacak fakat alımlar polis memuru kadrosu için yapılacak. Yani beklendiği gibi PÖH alımına ilan yok.

Polis Özel Harekat alımları bilindiği üzere POMEM kapsamında yapılmaktadır. 20. dönem alımlar polis memuru için yapıldı, 21. dönem alımları da polis memuru sınıfı için yapılacak. Yani PÖH alımları 22. dönem POMEM'e sarkabilir.

EN ERKEN ALIM 2018'DE OLABİLİR!

Polis Özel Harekat alımları en son 19. dönem POMEM kapsamında yapılmıştı. Bu alımdan sonra yeni Polis Özel Harekat alımı ilanı yayımlanmadı. 21. dönem POMEM'den umutluyduk fakat o da polis memuru sınıfı için yapıldı.

Şimdi Polis Özel Harekat alımı ilanı bekleyen adaylar ne yapacak? PÖH alımları POMEM kapsamında yapılıyor fakat 20. dönem POMEM eğitimleri devam ediyor ve 21. dönem POMEM alımları da önümüzde ki en geç 3 ay içerisinde yapılması bekleniyor. Yani PÖH alımı bekleyenler şimdi umutlarını 22. dönem POMEM'e çevirdi. Ancak 22. dönem POMEM alımı 2017 yılında yapılması zor bekleniyor. Tabi ihtiyaçların karşılanabilmesi için birkaç bin PÖH alımı yapılır mı bu konuda da detay yok. Polis Özel Harekat alımına ilişkin duyuru gelirse sizleri belirteceğiz.

13 BİN POLİS ALIM BİLDİRİSİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ