Polis alımlarında yaş sınırı esnetilmesi konusunda adayların çağrıları devam ediyor.

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından yüksek puan almalarına rağmen polis olamayan adaylar sosyal medya üzerinden yapmış oldukları kampanyayla Polis alımlarında 1 yaş sınırının edilmesi konusunda seslerini duyurmaya çalışıyor.

Polis olmak isteyen binlerce vatandaş bu konuda mağdur olduklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ya ulaşmak istediklerini dile getirdi. Polis alımlarındaki yaş sınırının tek seferliğine de olsa enetilmesini isteyen adaylar Twitter'da büyük bir kampanya başlattı. Fethullahçı terör Örgütü'nün sınav sorularını çaldı ve bu yolla çok sayıda kamu kurum ve kuruluşta ki makamı işgal ettiğini söyleyen mağdurlar hem KPSS sınavlarında hem de diğer devlet sınavlarında mağdur olduklarını ve bu yüzden Polis alımlarında yaş sınırını yükseltilmesi gerektiğini savundular.

BİR DEFAYA MAHSUS ESNETİLSİN

Adaylar yüksek KPSS puanı almalarına rağmen polis olamadıklarını bu konuyla ilgili yeni çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorlar. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin AK Parti CHP iyi Parti ve MHP'li vekillere mesaj iletmeye çalıştıklarını ve seslerini duyurmaya çalıştıklarını söylediler. bir kereye mahsus olmak şartı ile çeşitli nedenlerle polislik askerlik mesleklerine geçemeyen adaylar için bir kapı açılması gerektiğini savunuyorlar.

Editör: TE Bilisim