İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığından son dakika açıklaması!

Adaylara müjdeli haber geldi. 25. Dönem POMEM kadın polis özel harekat pöh sonuçları belli oldu. Adaylar başvuru sonuçlarını nasıl öğrenebilecekler. Polis Akademisi resmi internet sitesi (www.pa.edu.gov.tr) adresinden açıklanan en son açıklamaları ve 25. dönem Pomem sonuç sorgulama ekranını aşağıda aktarıyoruz.

25. DÖNEM POMEM KADIN ÖZEL HAREKAT SINAV SONUÇLARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz hafta sonu basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, polis meslek eğitim merkezine alınacak olan adaylar için sonuçların kısa bir süre içerisinde açıklanacağını müjdesini vermiştir. Bu açıklamaların ardından 3 Mart 2020 tarihinde adaylara resmi internet sitesi üzerinden asil kazanan ve yedek listede bulunan adayların listesi belli oldu.

POMEM SONUÇLARI;

Adaylar https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-sonucu-sorgulama  adresine giriş yaparak e-devlet şifresi, mobil imza, elektronik imza, T.C. kimlik numarası ya da banka girişi ile kimliğini doğrulamasının ardından Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama ekranına giriş yapabilirler. Bu konuda yapılan açıklamaya göre adaylara sonuçlar sadece resmi sayfa üzerinden açıklanan ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğinde olacak. Ayrıca adaylara herhangi bir tebligat yapılamayacak denildi. Sonuçlar için tıklayın

YEDEK LİSTELER;

Sınav sonuçlarına göre yedek listede bulunana polis adaylarının yedek olarak planlanmasının ardından resmi internet sitesi üzerinden açıklamalar ve duyurular yapılacak. Adaylar bu sebeple resmi açıklamaları takip etmelerinde fayda olacaktır.