Polis Akademisi Başkanlığı, 19. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitilmek üzere 10 bin Polis Özel Harekat erkek aday alımı 2 Kasım 2016 tarihi ile başladı. Ancak o tarihten bugüne kadar hala Polis Akademisi Başkanlığının sitesine bir türlü erişim sağlanamıyor. Yayımlanan bildiriler alındı ve başvuru detayları belli oldu. Ancak başvuru yapmak isteyen yüz binlerce aday Polis Akademisi Başkanlığının sitesini çökertti. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilecek?

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

POMEM 10 bin özel harekat alımı 2 Kasım 2016 tarihi ile başladı. Başvurular 14 Kasım 2016 tarihine kadar sürecek. Başvuruların yeni başlamış olmasından dolayı adaylar siteye sürekli giriş yapmaya çalışmakta ve bu sebepten dolayı erişim sağlanamamaktadır. Siteye giren kullanıcı sayısının azalması ile girişler sağlanabilecektir. Ancak bazı adaylar gece az kişinin gireceğini düşündüğü için gece girmekte ve bu yüzden gece de erişim bir türlü sağlanamıyor.

Başvuru yapmak isteyen adayların 14 Kasım 2016 tarihine kadar süresi bulunmaktadır. Bu süreye kadar erişim sağlanmayan Polis Akademisi Başkanlığının sitesine erişimin yapılacağı düşünülmektedir. Eğer teknik sıkıntılardan dolayı siteye giriş sağlanamazsa Polis Akademisi Başkanlığının yapacağı duyuru ile 10 bin Polis Özel Hareket alımı son başvuru tarihi ileri bir güne alınabilir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki internet sitesini takip edebilir.

basvuru.pa.edu.tr
Editör: TE Bilisim