İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan açıklama doğrultusunda 25. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Çok sayıda adayın müracaat ettiği ilgili alım ilanının sonuçlarında büüyk yoğunluklar oldu ve bir çok aday sonuçlarına bakarken sistemin kitlendiğini belirtti. Buna göre 500 Polis Özel Harekat PÖH alımı sonuçlarının açıklanmasından sonra şimdi gözler 26. dönem POMEM polis alımına çevrildi. Çok sayıda aday artık sonuçların açıklanmasını talep ediyor.

Sonuçların Açıklanmasına Sayılı Günler

25. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM 500 kişilik polis özel harekat sonuçlarının açıklanmasından sonra şimdi çok sayıda aday gözlerini 26. dönem POMEM sonuçlarına çevirdi. Öyle ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan resmi açıklama ile bilindiği üzere 200 bin civarı adayın müracaat ettiği (PÖH - POMEM) belirtilmişti. Çok sayıda aday müracaat ettiği için sonuçların açıklanması için oldukça fazla talep var ancak sayılı günler sora 26. dönem POMEM'inde açıklanacağı beklenmektedir.

26. dönem POMEM'de bilindiği üzere parku değiştirildiği için bir çok aday yeni parkurda zorlanmış ve kaybetmişti. Bu sebepten dolayı mülakata katılan aday sayısı oldukça az oldu ancak POMEM'e en iyi adayların girebilmesini sağlamak adına adaylara mülakat puanının ona göre verilmesi talep edilmekte olup sonuçların da çok kısa bir süre içerisinde duyurulması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim