Bir çok araç sahibini ilgilendiren yeni açıklamaya göre benzin ve otogaz fiyatları yeniden belirlendi. Benzin fiyatı artarken; otogazın fiyatı ise düştü.

Yeni Otogaz ve Benzin Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Yapılan yeni zam ve indirimle birlikte yeni fiyatları sizlerle paylaşıyoruz.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyatlara göre otogazın litresinde 19 kuruş indirim, benzinin litresinde ise 27 kuruş fiyat artışı uygulanacak. Benzinli araç sahiplerini üzecek; otogaz kullanan araç sahiplerini sevindirecek yeni fiyat düzenlemesine göre Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS)'nın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı 02/07/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Benzinde 27 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

02/07/2019 tarihi itibari ile Motorinde de eşel mobil sistemi devreye alınmıştır. Bundan sonra olası zamlar hem benzin hem motorinde artık pompa satış fiyatlarına yansımayacaktır.

Akaryakıt Fiyatlarında indirim 02/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere LPG’de 19 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir" denildi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS)'nın yaptığı bu açıklamaya göre benzin ve motorine bundan sonra yapılacak zamların pompa fiyatına yansımayacağını belirtildi.

Editör: TE Bilisim