ÖSYM taşeron kadro sınavı sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada taşeron olarak görev yapan taşeron işçilerin kadroya geçişi için yapılan sınav sonuçları değerlendirme sonucunda kazanan adaylar tespit edildi.

461 KİŞİ KADROYA GEÇTİ!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nde yapılan sınav değerlendirme komisyonlarının başvuru şartlarına uyan adayların girdiği sınavda 461 aday başarılı oldu.

ÖSYM TAŞERON KADRO SONUÇLARI

Kadro sınavından başarılı olan adayların isim listesi belli oldu. Güvenlik, Büro işleri, Bahçe, Ulaşım, Aşçı yard. Temizlik, Tamir, Bakım, Aşçı, Büro İşleri, Destek personeli, Bulaşıkçı, Şef birimlerinde görev alan işçiler bu sınava katıldılar. 696 sayılı KHK ile 375 sayılı KHK hükümlerince sürekli işçi statüsüne geçişte başarılı olan adayların Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonrasında elde edilen bilgilerin yeniden değerlendirileceği belirtildi. 

ÖSYM resmi internet sitesinde açıklanan kadro kesin sonuçlarının adaylara tebliğ niteliği taşıyacağı açıklandı. Adaylara ayrıca adreslerine sınav sonuçları gönderilmeyecek. 

ÖSYM taşeron kadro sınav sonuçları listesi için tıklayın