Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü geçtiğimz günlerde bünyesine 265 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtmişti. başvurular ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme ile yapıldı ve adaylar büyük heyecan ile sonuçları beklemekteydiler. ÖSYM yaptığı son dakika duyurusu ile yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 

Buna göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 265 kişilik boş kadro ile 101 Büro personeli ve 164 Tekniker alımı yaptı. yapılmış olan duyuruya göre sonuçlara baktığımızda Ön Lisans mezunları için kadrolar tamamlandı ancak Lisans mezunu kadrolar için 7 kişilik kadro boş kaldı.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru yapıldı. Buna göre, KPSS 2019/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sözleşmeli pozsyonlara yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Yerleştirme Sonuçları 07 Şubat 2019 ( Bugün ) tarihi saat 10:30 itibari ile adaylara açıldı ve adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin sonuç ekranı üzerinden ulaşabilecekler. 

Ayrıca Yapılan duyuruya göre adaylara boş kalan kadrolar ve Lisasn ve Ön Lisans mezunları için yerleştirme sonuçlarına göre en düşük ve en yüksek puanlar belirtildi.

ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN DUYURU:

DUYURU
(07 Şubat 2019)

KPSS-2019/3: Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

KPSS 2019/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 07 Şubat 2019 tarihinde saat 10.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir. 

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

KPSS-2019/3 Yerleştirme Sonuçları

KPSS-2019/3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

KPSS-2019/3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (LİSANS)

KPSS-2019/3 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (ÖN LİSANS)

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMA:

Oluşacak gelişmelerden ve diğer bilgilerden haberdar olmak veya yayımlanacak diğer ilanlardan haberdar olmak için İşin olsa Mobil Uygulamasını indiriniz. Veya bizleri sosyal medya üzerinden takip ederek bilgileri anasayfanızdan ulaşabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız