Bilindiği gibi Şubat ayının sonlarında Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilan da Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Adaylar almış oldukları Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirdiler. Lisans, önlisans ve lise mezunu adaylar için ayrı ayrı kadrolar verilmişti. Ancak yayımlanan duyuru ile 8 kadronun boş kaldığı görüldü.

HANGİ KADROLAR BOŞ KALDI

Bilindiği gibi kadroya atamalar şu şekilde yapılmaktadır. Söz konusu kadro için adayların müracaatları alınır ve en yüksek puan alandan en düşük puan alan adaya göre sıralama yapılır. O kadro içi kaç personel alımı yapılacaksa en yükek puan alanlar arasından o kadar kişi alımı yapılır.

Boş veya kimsenin başvuru yapmadığı kadrolara müracaat edecek olan adayın puanı oldukça düşükte olsa ÖSYM aracılığı ile gerçekleştirilen atamalarda adayın direkt olarak ataması gerçekleşir. KPSS 2017/3 atamasında 8 kadro boş kaldı. Peki hangi kadrolar boş kaldı.

Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist, Bingöl Devlet Hastanesi Perfüsyonist, Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist, Karaman Devlet Hastanesi Perfüsyonist. Muş Devlet Hastanesi Perfüsyonist, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eah. Perfüsyonist, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist

Yukarıda verilmiş olan perfüsyonist kadroları boş kaldı ve bu kadrolara kimse atanamadı. Önümüzde ki atamalarda bu kadrolara tekrar müracaatlar alınacak.
Editör: TE Bilisim