Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri sistemi aracılığı ile geçtiğimiz günlerde KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur ataması yapıldı. İlgili atama ile lise, ön lisans ve lisans mezunu toplam 2 bin 780 kişilik memur alımı yapılacak.

Buna göre adaylar ÖSYM'den konu hakkında açıklama bekliyor ve KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamalarının ne zaman sonuçlanacağını merak ediyor. Peki ÖSYM açıklama yaptı mı? KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları ne zaman sonuçlanacak.

TARİH VERİLDİ Mİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracılığı ile KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur ataması 3 Temmuz 2017 saat: 23.59 tarihinde sonuçlandı. Buna göre atamaların sonuçlanması hakkında henüz bir tarih verilmedi ancak ÖSYM tarafından duyuru yapılması ve sonuçların açıklanması beklenmektedir. Sonuçların kesin olarak bugün itibari ile haftaya 14 Temmuz 2017 Cuma gününe kadar açıklanması beklenmektedir.

ATAMA İŞLEMLERİ

ÖSYM tarafından yapılacak olan açıklama ile KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamasının sonuçları yakın zamanda açıklanacak. Buna göre ilgili kurumlara yerleşen adaylar için güvenlik soruşturmaları yapılacak ve güvenlik soruşturmalarından temiz çıkan adaylar ilgili kadro için nitelik kodları uyumlu ise atamaları gerçekleştirilecektir. ÖSYM tarafından KPSS 2017/1 merkezi ataması duyurusu yapılması beklenmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim