Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene milyonlarca aday için alan sınavları, Kamu Personeli Seçme Sınavı gerçekleştirdiği gibi yine memur ataması da yapmaktadır. Peki ÖSYM bu sene engeli adaylar için merkezi yerleştirme memur atamasını ne zaman yapacak tarih belli oldu mu?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi her sene engelli memurlar için merkezi yerleştirme memur ataması gerçekleştirmektedir. Bu sene de atamaların yapılacağı biliniyordu ancak atamaların ne zaman yapılacağı bilinmemekteydi. Sonunda merak ile beklenen engelli memur merkezi yerleştirme atamasının ne zaman yapılacağı tarih olarak duyuruldu.

ENGELLİ MEMUR ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesi aracılığı ile engelli adaylar için müjdeli haberi verdi. Yayımlanan haber ile kamuoyuna engelli memur atamalarının ne zaman yapılacağı belirtildi. Peki engelli memur ataması ne zaman yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından kamuoyuna duyurulan ilan da 2018 yılı ilk engelli memur ataması 2018/1 yerleştirmesinin 8 Mart - 16 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacağını belirtti. Bına göre adaylar ilgili tarihler arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesine girerek atama başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilecektir. İkinci engelli memur atamasının ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim