Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olanna ilişkin bakanlıktan duyuru bekliyor ancak halen bir gelişme aktarılmadı.

Geçtiğimiz günlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamasında kadro ve alınacak personel sayısının hükümet tarafından belirlendiğini ve kendilerinin sadece belirlenmiş sayılara ilişkin duyuru yaparak personel alımlarını gerçekleştirdiklerini söyleyerek sanıyorum önümüzde ki günlerde personel alımına ilişkin açıklamanın yapılacağını duyurmuştu. Ancak aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen halen duyuru yapılmadı.

REFERANDUM SONRASINA MI KALDI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu adaylara önümüzde ki günlerde personel alımına ilişkin açıklamanın yapılabileceğini duyurmuştu ancak uzun bir süre geçmesine rağmen henüz bakanlıktan bir duyuru yapılmadı. Peki duyuru ne zaman yapılacak.

Şu anda Orman ve Su İşleri Bakanlığı atama duyurusunun ne zaman yapılacağı bilinmemektedir. Ancak atama ve kadroların hükümet tarafından belirlendiği bilindiği için şu anda ilk gündem de referandumun olduğu bilinmektedir. Eğer bundan önce ki dönemlere Orman ve Su İşleri Bakanlığı atama kadroları belirlenmediyse şu an gündem de referandum olduğundan dolayı atama sayılarına ilişkin duyurunun Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumdan sonra duyurulacağı tahmin ediliyor.

ORMAN BAKANLIĞI ATAMA VE HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
ATAMALARDAN İLK HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim