Kamu, kurum ve kuruluşları her sene kamuoyuna performans programlarını duyurmaktadır. Performans programlarında kamu kurumları yaptığı çalışmalar, projeler, başkan mesajları gibi bölümlere yer verdikleri gibi personel sayıları, alım yapılması beklenen personel sayıları ve personel giderleri hakkında da bilgi vermektedir.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2017 yılına ait performans programını geçtiğimiz haftalar kamuoyuna ilan etti. Yapılan ilan da personel sayıları hakkında bilgi vermekte olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2017 yılında bin 100 memur personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Alımlar Ne Zaman Yapılır

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2017 yılı performans programında yıl içerisinde bin 100 personel alımı yapacaklarını kamuoyuna ilan etti. Peki alımlar hakkında bilgi var mı? Alımlar ne zaman yapılır?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bin 100 memur personel alımı yapacağını duyurdu ancak performans programları bilindiği gibi yıllık bilgi vermektedir. Yani bu alımların bir anda veya belirli süreler içerisinde gerçekleşmesi beklenemez. Alımların 2017 yılı sonuna kadar yapılması bekleniyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, bir anda ilanın tamamını yayımlamak yerine 2017 yılı içerisinde aralıklarla personel alım ilanı yayımlayarak yıl sonuna kadar toplam bin 100 kişili memur personel alımı yapması bekleniyor. Alım ilanının yayımlanması ile sizlere bilgi vereceğiz.