Bilindiği üzere ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı her sene açık pozisyonlarına göre memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile kadroların hükümet tarafından belirlendiği ve kendilerine iletildiğini açıklamıştı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman ve Genel Müdürlüğünün bu sene memur alımı yapması bekleniyordu fakat halen bir ilan yayımlanmadı ve KPSS 2017/1 merkezi atamalarda da ilgili kurumların atama yapmayacağı öğrenildi.

ADAYLAR ATAMA İSTİYOR!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman ve Genel Müdürlüğünün bu sene çok sayıda memur ataması yapması isteniyor ancak bir türlü ilan yayımlanmadı. İlanın yayımlanmaması ile adaylar alımların KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması ile yapılacağını bekliyordu. Ancak tercih robotunun yayımlanması ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman ve Genel Müdürlüğünün bu atamada da memur alımı yapmayacağı öğrenildi.

SESİNİZ OLUYORUZ

Orman Mühendisleri başta olmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman ve Genel Müdürlüğünü bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar çok sayıda atama bekliyor. KPSS 2017/1 ile adayların malesef ki yüzü gülmedi. KPSS 2017/1 ataması 21 Haziran 2017 tarihi itibari ile başlıyor. Buna göre adaylar en kısa sürede memur ataması ilanının yayımlanmasını istiyor.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ