Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı açık pozisyonları için her sene memur personel alımları gerçekleştirmektedir. Ancak bu sene halen Orman Bakanlığından atamaya yönelik bir ilan yayımlanmadı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığının memur alım ilanının en kısa süre içerisinde yayımlanmasını adaylar talep ediyor. Peki ilanın yayımlanması için her hangi bir tarih var mı? Şu an için Orman ve Su İşleri Bakanlığının memur alımına yönelik bir duyurusu yok ancak bazı kaynaklarda Orman ve Su İşleri Bakanlığının alımı yakın zamanda değil merkezi yerleştirme ataması kapsamında yapacağı belirtiliyor.

ORMAN MÜHENDİSLERİ ATAMA BEKLİYOR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen orman mühendisleri bilindiği üzere uzun süredir atama sayılarının az olmasından şikayetçi ve atamaların artması yönünde taleplerini iletmeye devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu atamak onusunda açıklama yaparak kadroların hükümet tarafından belirlendiğini ve kendilerine gönderilere atama ilanının kamuoyuna duyurulduğunu belirtmişti.

Bu atama duyurusunun ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığından atamaya dair her hangi bir açıklanma gelmedi. Orman Bakanlığının bu sene açık pozisyonlar için en az birkaç bin kişilik alım yapması bekleniyor.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim