Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2017 Mayıs ayına gelmemize rağmen halen hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapacağını duyurmadı. Buna göre adaylar Orman ve Su İşleri Bakanlığı hangi pozisyona kaç personel alımı yapılacağı açıklamasını bekliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamasında kadroların hükümet tarafından belirlenerek kendilerine gönderildiğini ve kendilerinin ise atama ilanını hazırlayarak kamuoyuna duyurduklarını müjdelemişti. Peki bu sene Orman ve Su İşleri Bakanlığı atamaları ne zaman yapılacak.

MAYIS AYINDA BELLİ OLACAK MI

Orman ve Su İşleri Bakanlığının hangi pozisyon için kaç personel alımı yapacağı konusunda Maliye Bakanlığı ile görüşmeler devam etmekte olup Mayıs ayı içerisinde görüşmelerin tamamlanarak hangi kadro için toplam kaç kişilik personel alımı yapılacağının duyurulması beklenmektedir.

ORMAN MÜHENDİSLERİ TEPKİLİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bilindiği üzere her sene orman mühendisi ataması yapıyor ancak atama sayısı çok düşük olduğu için KPSS puanları yükselmekte ve adaylar atanamamaktadır. Uzun süredir atanamayan orman mühendisleri özellikle bu sene sosyal medya başta pek çok platform üzerinden seslerini duyurmaya çalışarak atama beklediklerini ve atama sayısının yeterli düzeyde olmasını istemeye devam ediyor.

TÜM ATAMA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim