Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu geçtiğimiz hafta personel alımı açıklaması yapmış ve atama bekleyenleri heyecanlandırmıştı. Yaptığı açıklamasında kadro ve iğlanın hükümet tarafından belirlendiği ve kendilerinin sadece gerekli ilanı kamuoyuna duyurmak olduğunu belirten Bakan Veysel Eroğlu önümüzde ki günler içerisinde ilanın yayımlanacağını belirtmişti. Fakat halen ilan yayımlanmadı.

İLAN YAYIMLANMASI BEKLENİYOR

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen personeller Orman Bakanlığı tarafından personel alımı ilanının yayımlanmasını bekliyor ancak halen ilan yayımlanmadı ve hangi kadrolar için ne kadarlık alımın yapılacağı bilinmiyor.

ORMAN MÜHENDİSLERİ ŞİKAYETÇİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı her sene açık pozisyonlar için atama yapmaya devam etmektedir. Bilindiği üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı her ne kadar personel alımları yapmaya devam etse de özellikle orman mühendisleri tarafından eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sene orman mühendisliği için atama yapıldı ancak oldukça düşük kadrolar ayrıldığı için orman mühendisleri aynı sorunu bu sene de yaşamak istemiyor ve bu sene Bakanlığın kendi seslerinin duyarak daha fazla alım yapmasını istemektedir. Orman Bakanlığından yayımlanacak personel alımı ilanı ile orman mühendisleri başta olmak üzere hangi kadro için kaç kişilik alımın yapılacağı öğrenilecektir.
Editör: TE Bilisim