Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü bir türlü 2017 yılında kaç kişilik memur alımı yapacaklarına dair her hangi bir açıklama yapmadı. Adaylar sürekli olarak iki kamu kurumundan duyuru bekliyor fakat müjdeli haber verilemedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü bilindiği üzere yıl içerisinde alım yapsalar dahi oldukça az atama gerçekleştirmektedir. Adaylar mezunlarda yığılma olduğunu ve bu sene beklenenden çok daha fazla atamanın yapılması gerektiğini belirtmektedir.

SESİNİZ OLUYORUZ

İşin Olsa ekibine sosyal medya aracılığı ile sürekli olarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün alım yapması için seslerini duyurmamızı isteyen pek çok aday bulunmaktadır. İlgili adayların seslerini duyurmak için bu haberi düzenledik.

ATAMA BEKLİYORUZ!

Buna göre Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün bu sene kaç kişilik memur alımı yapacağı ve hangi pozisyonlar için alım yapacağı henüz belli değil. Ancak orman mühendisleri başta olmak üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü kurumlarında istihdam etmek isteyen tüm adaylar ve İşin Olsa ekibi olarak bir anca önce Orman Bakanlığımızdan ve Orman Genel Müdürlüğümüzden atama ilanlarını kamuoyuna duyurmalarını talep etmekteyiz.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ