Orman ve Tarım Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğünden 29 Ocak tarihli bir basın açıklaması geldi. Yapılan basın açıklamasında Orman Muhafaza Memuru ile Orman Mühendisi personel alımlarında sonuçların ne zaman açıklanacağı duyuruldu. İşte son gelişmeler..

Orman Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre Genel Müdürlüğün taşra birimlerinde görevlendirilecek olan 1146 sözleşmeli personel alımı başvurularının 23 Eylül 2019 tarihinde tamamlandığı ve adayların puanlarına göre sonuçların 3 Ekim 2019 tarihinde resmi internet sitesi üzerinden adaylar duyurulduğu aktarıldı. Diğer yandan atanmak için KPSS B puan türlerine göre asil olarak yerleşmeyi hak kazanan adaylardan sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylar için görev yerine başlamaları ve sözleşme imzalamak için tebligatlar 29 Ocak tarihinden itibaren gönderilmeye başlandığı ifade edildi.

OGM'DEN AÇIKLAMA;

Ayrıca OGM'de yapılacak 1150 Orman Mühendisi ile Orman Muhafaza memuru kadrosunda 2700 personel alımlarında başvurular 7 Ekim tarihinde tamamlandığı sözlü ve orman mühendisi uygulama sınavların ise 26 Aralık tarihinde tamamlandığı orman muhafaza sınavı uygulama ve sözlü sınavların ise 5 Aralık tarihinde tamamlandığı ifade edildi.

Buna göre her iki kadroda sınav sonuçlarının 7 Şubat tarihinde Orman Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacağı ifade edildi. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Sonuçlardan anında haberdar olmak için Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA