Teröristlere karşı Adıyaman Jandarma Komutanlığı ve Özel Hareket ekipleri tarafından başlatılan operasyonda 2 terörist yakalandı. Yakalanan iki teröristin bir ay önce Adıyaman'da Uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın şehit olduğu operasyonda askere ateş açan teröristler olduğu bildirildi. İşte ayrıntılar...

Merkeze bağlı Koçali köyü bölgesinde dağlık alanda gecenin ilerleyen saatlerinde operasyon başlatıldı. Adıyaman Jandarma Komutanlığı ve Özel Hareket ekiplerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda güvenlik görevlisiyle başlatılan ve insansız hava uçağının da destek verdiği operasyonda, Bağtepe - Çamlıca bölgesinde teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 asker hafif yaralandı.

ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

Etkisiz hale getirilen teröristlerin 21 Temmuz'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın şehit düştüğü çatışmaya katıldıkları öğrenildi.

ARAÇ YAKMA EYLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞLER

Bu arada, yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin 15 Haziran'da Adıyaman'da yapımı süren Koçali baraj inşaatındaki 5 iş makinesini yakan ekip olduğu da öğrenildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

Editör: TE Bilisim