AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapılan açıklamalarda, gündemdeki konu başlıklarına yönelik önemli açıklamalar gerçekleştirildi. Yeni askerlik sistemi düzenlemesi, ikili ilişkiler ve Mart yerel seçimleri gibi çok sayıda önemli maddeye yönelik açıklamalar sağlayan Numan Kurtulmuş; AK Parti ve MHP' nin ortak miting yapabileceğini ifade etti. Açıklamasında Cumhurbaşkanlığı tarafından kurulacak denetleme birimleriyle, her belediye başkanlığının karnesinin çıkarılacağını ifade ederek, yerel seçimler sürecinde gerekli görülmesi halinde iki partinin ortak miting çalışması yapabileceğine değindi.

Oyunu almadığımız insanlara da sadakat göstermek zorundayız

Belediye başkanlarının karnelerinin olacağını, denetleme birimlerinin oluşturulmasıyla izleneceklerini ve yaptıkları faaliyetlerin kontrol altına alınacağı, gerekli ölçümlerin sağlanarak, eksikliğin söz konusu olduğu noktalarda tamamlamaların devreye gireceğini belirten Kurtulmuş " Oyunu almadığımız insanlara da sadakat göstermek durumundayız. Bu manifesto ile birlikte bundan sonraki süreçlerde hem şehirlerine nasıl hizmet edeceklerini ayrıca davranışlarına ilişkin olarak, politik ahlak bakımından önemli gördüğümüz hususlar adalet, emanet ve sadakat meselesi çok net bir şekilde vurgulanmıştır. Belediye başkanlarımızın kendi dönemleri içerisinde, o şehir, ilçe neyse, geleceğe ilişkin hedefleri, projeleri neyse bunların ortaya konulması ve bunların Cumhurbaşkanlığı'ndaki bir birim tarafından takip edilmesi. Her belediye başkanımızla ilgili bir karnenin ortaya çıkması bakımından izleme değerlendirmek gerekir. " şeklinde konuştu.

Tüm ekonomi, memur alımları, iş ve işçi ilanlarıyla alakalı gelişmelerden anlık olarak bildirim alarak haberdar olmak isterseniz, mobil cihazlarınıza isinolsa.com uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.