Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Naci Ağbal memur personel alımlarından bahsetmiş ve nüfus müdürlüklerin de istihdam etmek isteyen adaylara müjdeli bir haber vermişti.

Bakan Naci Ağbal'ın açıklamalarına göre nüfus müdürlükleri için toplam bin 500 memur personel alımı yapılacağı müjdelenmişti. Peki Bakan Naci Ağbal'ın bu açıklamasından sonra neler yaşandı? Alımlar hakkında her hangi bir bilgi verildi mi? Nüfus müdürlükleri bin 500 personel alımı ne zaman yapılacak.

ADAYLARA UMUT IŞIĞI VERİLDİ

Maliye Bakanı Naci Ağbal, nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı yapılacağını duyurması ile binlerce atanmak isteyen memur adayına umut ışığı doğdu ve adaylar bu alımların ne zaman yapılacağını öğrenmek istemeye başladılar.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Maliye Bakanı Naci Ağbal nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Peki bu alımlar ne zaman yapılacak. Naci Ağbal'ın açıklamalarından sonra bu konu hakkında her hangi bir detay ya da yeni bir açıklama yapılmadı bu sebepten ötürü alımların net tarih olarak ne zaman yapılacağı bilinmiyor.

Peki kesin olarak alımlar yapılır mı? Duyuruyu bizzat Naci Ağbal gerçekleştirdiği için olağanüstü bir durum olmadığı sürece nüfus müdürlükleri için yıl içerisinde toplam bin 500 memur personel alımı yapılacağı beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim