Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan ve İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün memur alımı ilanları kurum tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı yapması beklenirken konu hakkında Resmi Gazete'den duyuru yapıldı ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün bin 600 memur alımı yapacağı belirtildi. Yine kadroların tamamı duyuruldu. Buna göre adaylar hangi pozisyonlar için kaç kişilik memur alımı yapacağını öğrendi. İlanların yayımlanması beklenmektedir.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Resmi Gazete tarafından yapılan duyuru da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün toplam bin 600 memur alımı yapacağı belirtilmiş olup tüm pozisyonlar hakkında da bilgi verildi. İlanların ne zaman yayımlanacağa yönelik net bir bilgi yok ancak alımlar il il yapılabileceği gibi yine toplu olarak alım yapılabilir. İşin Olsa sitemizi takip ederek ilanların toplu mu yayımlancağı yoksa il il örneğin İl Özel İdareleri, Nüfus Müdürlükleri tarafından mı yayımlanacağını öğrenebilirsiniz.

BİN 600 MEMUR ALIMI KADROLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ