Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekilliği seçim listelerini açıklanmasının ardından özellikle Muharrem İnce'ye yakınlığı ile bilinen çok sayıda ismin listede yer almadığı görüldü. CHP'nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından kendine ait sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

2 MİTİNG İPTAL OLABİLİR!

Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, açıklanan milletvekili listelerinin ardından twitter hesabından paylaşımda bulundu. Seçim çalışmalarından dolayı sesinin kısıldığını söyleyerek 2 ilde mitinglerin iptal olabileceğini belirtti.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda;
"Sesim kısıldı, yarın yapmayı planladığımız Zonguldak ve Bartın Mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz." paylaşımı yapan ince kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Kendisine yakın isimlerin milletvekili listesinde yer almamasının açıklanması ile bu paylaşımı bağdaştıran bazı medya organları, Muharrem İnce'nin seçim programına ara vereceği yönünde yorumlara neden oldu. Namık Havutca, Rıza Yalçınkaya, Bülent Öz, Bülent Bektaşoğlu, Mazlum Nurlu, Yakup Akkaya, Akın Üstündağ, Şerafettin Turpcu, Erdin Bircan gibi Muharrem İnce'nin ekibinden isimlerin aday gösterilmediği listede sadece 2 kişi listeye girebildi. Listeye girebilen isimler ise; TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan oldu.

İŞİNOLSA.COM