MSB subay ve astsubay alımı için başvurular çok yoğun bir şekilde devam ediyor. On binlerce aday, subay ve astsubay alımı için başvurulara devam etti. Peki MSB subay astsubay alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? BSB subay astsubay mülakatları nasıl olacak? En ince ayrıntılara kadar haberimizde görebilirsiniz...

MSB subay ve astsubay alım başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi. En az ön lisans mezunu adayların arasından yapıldığı bilinen başvurulara binlerce kişi başvuru gerçekleştirdi. Başvurusunu yapan birçok aday heyecanlı şekilde sonuçları bekliyor.

BSB Subay Astsubay Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSB subay astsubay alımı başvuru sonuçları için henüz açıklanan bir tarih yok. Başvuru kılavuzunda sonuçlar için de net bir tarih verilmedi. Sonuç açıklandığı anda sitemizde takipçilerimize bildirim göndereceğiz. Sonuçları en yakından görmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

Mülakat aşamaları için subayların ve astsubayların geçeceği aşamalar olacak. Bu aşamalar için ilanın yayımlandığı tüm bilgileri okuması gerekir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim