MSB Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı er alımları ile ilgili bir duyuru yaptı. Açıklama da başvuru tarihleri ve adayların bilmeleri gereken detaylar paylaşıldı. MSB Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı için sözleşmeli er başvuru yapanlar için bir duyuru paylaştı. Yayınlanan duyuru son derece önemli, adayların bundan sonraki süreçte neler yapması gerektiği hakkında bilgiler veriliyor. Yapılan duyurunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

MSB SÖZLEŞMELİ ER DUYURUSU

Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılında sözleşmeli er temini işlemlerinin 13 Ağustos'ta başlayacağını ve 17 Ağustos'ta biteceğini duyurdu. Adaylar kendileri için belirlenen tarihlerde evraklarını hazırlamak zorunda. Ayrıca fiziki test aşamaları için spor kıyafetleri ile beraber MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Ankara) adresinde hazır bulunacak.

MSB yanlış evrak getiren kişilerin başvurularının kabul edilmeyeceğini duyurdu. Fiziki yeterlilik testine katılabilmeleri için adayların spor yapmasında sakınca yoktur raporunun olması da gerekiyor.