Motosiklet tutukusu ölüm getirdi.Edirne’nin Keşan ilçesi ile Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi arasında bulunan Korudağ’da, yaşanan feci motosiklet kazasında,virajı alamayan sürücü bariyerlere çarparak kaza yaptı.Motosiklet olay yerinde parçalanırken genç sürücüde hayatını kaybetti.

Edirne’nin Keşan ilçesi ile Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi arasında bulunan Korudağ’da, motosiklet tutkunu bir genç, geçirdiği feci kaza sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, Keşan’dan Gelibolu istikametine seyreden Egemen Edirneli (21) yönetimindeki 54 E 5773 plakalı motosikletin, Korudağ Dinlenme Tesisleri yakınlarında sürücüsünün virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasında bulunan bariyerlere çarpması sonucu meydana geldi.


MOTOSİKLET PARÇALARA BÖLÜNDÜ


Kazada, bariyerlere çarpan motosiklet paramparça olurken, sürücü ise motosikletten fırlayarak asfalt zemine düştü. Bu sırada yoldan geçen sürücüler, durumu jandarma, polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Egemen Edirneli’de yaşam belirtisine rastlayamadı. Öte yandan kazada parçalanan motosikletin motoru ise alev aldı. Alev alan benzin deposu ve motor olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yangın tüpü ile kısa sürede söndürüldü. Kaza nedeniyle yaklaşık 5 kilometrelik kuyruk oluşurken yol, motosikletin olay yerinden kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Kazanın görgü tanıkları ise motosiklet sürücüsünün yolda süratli bir şekilde giderken arkasında bulunan çantayı düzeltmek istediği sırada virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve bariyerlere çarptığını iddia etti. Kazada hayatını kaybeden Egemen Edirneli’nin, Sakarya’da ikamet ettiği ve üniversite öğrencisi olduğu, bayram tatilini Ege’de geçirmek için İzmir istikametine gittiği öğrenildi. Kazadan sonra geriye, Egemen Edirneli’nin kaza yaptığı motosiklette çekildiği fotoğrafları kaldı.
Egemen Edirneli’nin cenazesi, Gelibolu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından İstanbul’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.BUGÜN

Editör: TE Bilisim