Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunu 496 memur alımı yapıyor. İlgili kurum geçtiğimiz ay kamuoyuna duyurduğu ilan ile toplam 496 memur alımı yapacağını duyurmuş ve başvuruları başlatmıştı.

Buna göre Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve lise, ön lisans ya da lisans mezuniyeti bulunan adaylarımız 496 kişilik memur alımına başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Ancak pek çok adayımız İşin Olsa ekimize hata aldığını belirtmektedir. Sizler için Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 496 memur alımına nasıl başvuru yapılır sorusunu adım adım açıklıyoruz.

496 MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 496 memur alımı ilanına başvurmak için öncelikle (https://goo.gl/cR4oQ2) linkini kopyalayın ve tarayıcınıza yapıştırın. Eğer 404 hatası veriyorsa veya site açılmıyorsa tarayıcınız url bölümünde ki ''https'' bağlantısını ''http'' olarak değiştirin. Eğer Site güvenli değil bağlantısı geliyorsa gelişmiş deyin ve farkındayım, yinede devam etmek istiyorum seçeneklerini açın. 

Bu hatalar yok bunlar yerine ''500 - Internal server error. - There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.'' yazan bir hata görüyorsanız bu MSB'nin sitesinden kaynaklıdır yani yoğunluktan dolayı oluşan bir hatadır. Lütfen aralıklarla girip kontrol ediniz. En sonunda başvuru sayfasına ulaştığınızda;

Başvuru alanı açıldığında en öncelikle sizden kimlik bilgileriniz isteniyor büyük harfler ile kimlik bilgilerinizi doldurun ve ileri diyin ardından aile bilgileri, eğitim bilgileri, iletişim bilgileri ve askerlik bilgilerinizi doldurunuz. Şimdi sizden tercih yapmanız istenecektir istediğiniz pozisyonu seçin ve ekle deyin. Yeniden ileri dedikten sonra en son başvurunuzu kontrol edin ve onayla butonuna basınız.

MSB 496 MEMUR ALIMI İLANI BURADA

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER