Geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile MSB'nin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyon ve mezuniyetler için toplam 396 memur alımı yapacağı öğrenilmişti. Ancak adaylar ilana bir türlü başvuru yapamadı.

İşin Olsa ekibimize gerek yorum gerek ise sosyal medya aracılığı ile çok sayıda aday başvuru ekranının açılmadığını ve başvuruların nasıl yapılacağını öğrenmek istediğini belirtti. Sizler için bu içeriği hazırlıyoruz.

BAŞVURU YAPAMAYANLAR!

Başvuru yapabilmek için öncelikle ''https://goo.gl/cR4oQ2'' linkini kopyalayın ve tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilerleyiniz. İlgili sayfa https olduğu ve MSB'nin sitesinde SSL sorunu olduğu için tarayıcınız güvenlik uyarısı verecektir. Gelişmiş bölümden yinede siteye giriş yap de ve başvuru sayfasına ulaşınız. Bu adımdan sonra kendi kimlik bilgileriniz ile başvurularınızı yapabilirsiniz.

BAŞVURULAR DURDURULDU!

Şu anda yukarıda verilmiş olan linke https://goo.gl/cR4oQ2 girildiğinde karşımıza ''Hata : Teknik çalışmalar nedeniyle şu an başvuru kabul edilmemektedir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.'' ibaresi çıkmaktadır. Teknik çalışmalar uyarısı giderildiğinde sizlerde yine yukarıda verilen şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.

MSB 396 MEMUR ALIMI İLANI BURADA