Milli Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna ilan edilen bildiri ile 30 Aralık 2016 tarihinde 135 memur alımı ön başvuruları başlamıştı. Lisans, önlisans ve lise mezunu adaylarına özel olarak kadrolar verilmiş ve her kadro için nitelik kodları aranmıştı. Adaylar Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile 6 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını yaptı.

Başvuru yapan adaylar şimdi Milli Savunma Bakanlığı 135 memur alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ile bekliyor.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanır

6 Şubat 2017 tarihine kadar en az lise mezunu 135 memur alımı ön başvuruları kabul edildi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile yayımladığı tabloda başvuru sonuçlarının 16 Şubat 2017 tarihinden sonra açıklanacağını duyurmuştu.
Yani başvuru sonuçları 16 Şubat 2017 tarihi dahil olmak üzere bu tarihten sonra ki her hangi bir gün içerisinde de açıklanabilir. Başvuru sonuçlarının açıklanması ile kadro alan adaylar Milli Savunma Bakanlığı Personel Daire Başkanlığına 6 Mart 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Müracaat etmeyen adayların atamaları yapılmayacak olup MSB'nin alım sonuçlarını açıklaması ile bizde bilgilendireceğiz.
Editör: TE Bilisim