Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden bazı açıklamalar yapan Bakan Selçuk, eğitimde fırsat eşitliğinden bahsederek, yarını bekleyin dedi. 10 Şubat pazartesi önemli sürprizler gelebilir.

HAZIRIZ. YARINI BEKLEYİN!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden bu gün yaptığı açıklamalarda eğitimde fırsat adaleti açıklaması yaptı. "Eğitimde Fırsat Adaleti... Hizamızı bu üç kelimeden aldık ve bu kavram çalışmalarımızın merkezine koyduk. Köydeki öğrenciye şehirdeki öğrencinin taşrada eğitim alanla merkezde eğitim alanın benzer eğitim imkanlarına sahip olabilmesi için çalıştık. Hazır. Yarını bekleyin." Çabamız; hiçbir çocuğumuzun yaşam koşulları ve coğrafi farklılıklar nedeniyle eğitim hakkından geri kalmaması için. Türkiye'nin dört bir yanındaki öğrencilerin benzer imkanlara sahip olabildiği; adalet temelli bir yapı üzerinde çalıştık. Hazırız bekleyin.

Bakan Selçuk açıklamaları sosyal medyada etki uyandırırken, eğitim alanındaki yarın 10 Şubat 2020 tarihinde bir yeni süresiz beklenmeye başlandı. Eğitimde fırsat adaleti  açıklaması; 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRETMEN ADAYLARIN SORUNLARI;

Adaylar sosyal medya züerinden yaptığı açıklamalarda eş durumu nedenyile tainlerin yapılmasını, 1002 öğretmen il ve ilçe emri için beklediklerini aktardı. Öğretmen alımları için ek atamalar gerçekleşmesini istediklerini aktarmaktalar. 

İŞİN OLSA