MEB - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çok önemli bir açıklama yaptı. Öğretmenlik ataması bekleyen adaylara müjdeli haberi veren Bakan Selçuk 20 Bin ek atama yapılacağını açıkladı.

Haber Ajansına konuk olan Bakan Ziya Selçuk gündeme dair pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı. Açıklamalardan bir tanesi de Eğitim Fakültelerinden mezun olan adayları yakından ilgilendiren öğretmen alımları konusunda oldu.

BAKAN SELÇUK MÜJDEYİ VERDİ.

Bakan Selçuk açıklamasında "20 bin atamayı ilan etmiştik, bu yıl içinde 20 bin ek atama da olacak, yeni müjde vermiş olalım." dedi. Ayrıca Bakan Ziya Selçuk atamaların ne zaman yapılacağına dair önemli bir açıklama yaptı. Açıklamasında Atamalarda iki dönem olduğuna işaret ederek, öğretmen adaylarının bunu çok iyi bildiğini; Atama dönemlerinin ilkinin Şubat ayında olduğunu diğerinin ise okullar açılmadan olduğunu ifade etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni alımlarda hangi kontenjandan ne kadar alım olacağı hakkında bir değerlendirmede bulunmadı.

Bakan Selçuk ayrıca gündem başlıklarından bir tanesi olan, sınavla öğrenci alan okulların kontenjanlarını açıkladı. Filozof Atakan olarak sosyal medya üzerinde hızla yayılan video ile ilgili de çok konuşulmamasını istedi.

20 bin ek atamalarda hangi kadrolarda ne kadar kadro ayrılmasını istiyorsunuz. Yorum olarak paylaşınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim