İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partinin grup toplantısını düzenleyerek bu toplantı içerisinde önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamasında gerek EYT, gerek Asgari Ücret, gerekse de Ek Gösterge konusunda mikrofona çarpıcı açıklamalar yaptı. Grup toplantısında yine EYT ve ek gösterge isteyenleri unutmayan Akşener, bu konuda canla başla çalıştıklarının altını çizerek onların yanında olduklarını bir kez daha belirtti.

Meral Akşener'den Ek Gösterge Açıklaması

Meral Akşener partisinin grup toplantısında mikrofonu eline alarak önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalardan ilki ek gösterge üzerine oldu. 3600 ek gösterge ile emekli olduğunda daha düşük ücret almak istemeyen memurların arkasında bulunduklarını söyledi. Akşener hükümetin bu yönde söz verdiğini ancak sözünü tutmadığını belirtti. Yeni bir tasarıyı meclise sunduklarını ancak ne AK Parti'nin, ne de MHP'nin kabul etmediğini belirtti.

Akşener Asgari Ücretten Kesilen Kesintiler Üzerine Konuştu!

Meral Akşener grup toplantısında sadece ek gösterge için değil; asgari ücretle çalışanlar için de açıklamalar da bulundu. Asgari ücret üzerinden birçok kesinti gerçekleştiğini belirtti. Bu vatandaşları da unutmadıklarını, haklarını korumak için uğraştıklarını söyledi.

Meral Akşener: EYT'lilerin Yanındayız!

Emeklilikte Yaşa Takılanları da unutmayan Meral Akşener, grup toplantısı kapsamında yaptığı konuşmasında EYT'lilere de değindi. EYT'lilerin yanlarında olduklarını hatırlatan ve bunun altını çizen Meral Akşener, EYT konusunu da meclise taşıdıklarını belirtti. Ancak hükümetin götürdükleri tekliflerini onaylamadıklarını, daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim