Memurların performanslarının ölçülmesi için yeni bir sistem üzerinde çalışıyor. Cumhurbaşkanlığı dijital ofis başkanı Ali Taha Koç önemli bir açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı doktorlarında uygulanan performans ölçümünde uygulanan yıldızlayarak performans ölçümü memurlara da getirilecek.  

Kamu görevlilerin performans ölçümleri için yeni bir açıklama geldi. Milliyette yer alan bir habere göre dilekçe hakkı çalıştayı gerçekleşti. Burada yapılan değerlendirmelerde Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, sağlık Bakanlığı doktorlarında uygulanan yıldızlama sistemi ile tüm kamu görevlilerine de getirilmesi gündeme geldi.

MEMURLAR YILDIZLA PUANLANACAK;

E-nabız sisteminde tüm Sağlık Bakanlığı doktorlarına uygulanan yıldızlama yolu ile puanlama sistemi için yapılan açıklama şu şekilde "Kamu görevlilerinin verdiği hizmetin vatandaşlar tarafından yıldız ile puanlanacağını söyledi. "Vatandaş memnuniyeti, geri dönüşüm konusunda, e-Nabız'da doktorların onaylanması veya yıldız verme olayı var" diyen Koç, "Artık bütün doktorları yıldızladığımız gibi bütün kamu görevlilerini de yıldızlamak istiyoruz." dedi.

Sağlık Bakanlığı yetkililerinden yapılan açıklamalara göre e-nabız sisteminin kullanıcısı 17 milyonu aştı ve doktorların yıldızlanması konusunda geri bildirimlerin olduğunu üst yönetime rapor şeklinde gittiği ifade edildi. Kamu kurumlarında görev yapan memurların puanlama sistemi için nasıl bir sistem getirileceği hakkında yeni detaylar oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim